Validation

"Validation" és un curtmetratge escrit i dirigit per Kurt Kuenn en el qual ens mostra la seva visió del com amb un somriure, es canviar tot al nostre voltant.
I si amb una durada de 15 minuts el més que pots esperar és que el curt "sigui bo", he de dir-te que no et penediràs, doncs ha estat guanyador en diversos festivals arreu del món.



Un assistent d'aparcament alegre, considera que en el seu treball pot fer-se alguna cosa més que validar els tickets d'estacionament.

Ell vol per validar els propis clients amb el lliurament d'elogis per la seva aparença i les qualitats internes que veu darrere d'ells. Tot el que se li acosta amb un bitllet es va validat com un ésser humà que val la pena.
Aviat, l'assistent de l'estacionament es fa tan popular que la gent fa cua per a la seva validació. Ell apareix en els noticiaris i fins i tot acaba validan, George W. Bush i Saddam Hussein. La seva vida fa gir quan es va a la companyia DMV per obtenir la seva llicència de conduir especial i es troba amb un fotògraf bella a qui no pot fer somriure.


"Validation" és una faula emocional sobre el misteri de com un home es capaç de canviar la vida de les persones. El vídeo, ens ensenya com un treball banal pots convertir-lo en alguna cosa agradable i sobretot, el poc que costa parlar del bo que cadascú tenim dins.

Hola amic!!
Tu ets genial. Sí tu, tu que estàs llegint això; ets algú que val la pena, ets molt important per a molta gent. Hi ha molta gent que et vol i que els agrada estar amb tu.
I tu, a ells, digues-li cada vegada que trobis l'ocasió, que els estimes i ... que són genials!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
©2009 TEMPS DE LLEURE | by TNB